Sunday 29 May 2011

Essie - Coat Azure




Když dojde na časopisy, obvykle si žádné nekupuji, ale někdy dostanu od babičky, nebo mamky výtisk InStylu, nebo Bazaaru. A protože víte, jaký jsem blázen do laků na nehty (dobře, ještě ne) a moje rodina to ví taky, dnes jsem dostala nové číslo InStylu s lakem Essie z nové kolekce jako dárek!

When it goes to magazines, I don't usually buy any, but sometimes I get an issue of Instyle or Bazaar from my grandma or mum. And because you know how big nail polish freak I am (well, not yet) - and my family knows it as well - today I received a new issue of InStyle with Essie nail polish from the new collection as a gift!
Do dnešního dne jsem s Essie laky neměla žádnou osobní zkušenost. Jejich laky se sice pyšní 100 odstíny, ale žádný mne na první pohled neokouzlil natolik, abych si ho pořídila, takže dárek na obálce byla fajn příležitost tuto značku vyzkoušet.

I haven't used the Essie nail polishes till today. Well, they make over 100 colors, but I haven't found any color which would fascinate me enough to make me buy it, so I am happy to get one nail polish to try it on my own.



Barvu jsem si příliš vybírat nemohla - zbyla jen pistáciově zelená, kterou ve své sbírce již mám, a tahle. Volba tedy byla jasná. Středně modrá s perletí, vlastně ani nevím, zda se mi líbí. Hlavní ovšem je, že perleťové laky bývají řídkou katastrofou, které se snažím už několik let vyhýbat, ale u Essie stačí jen 2 tenké vrstvy k tomu, aby vytvořil sytou barvu stejnou jako v lahvičce.

When I went to the newsagent's, there wasn't a big choice of colors. There was only pistachio green (the color which I already have) and the one that I got - Coat Azure. It's a medium blue color with small silver glitters. I don't really know if I like it. The main thing is, that nacrous nail polishes are usually very sheer and that's what I hate so bad! But Essie needs just 2 layers to make the same vibrant color  as in the flacon.


Celkový dojem/Overall: *****

8 comments:

  1. Barva je taková správně šílená. Ale já bych na ní asi neměla odvahu.

    ReplyDelete
  2. like ur nailpolish! thnx for ur comment on our blog!!

    <3

    ReplyDelete
  3. taky mám tenhle modrý ;-) vypadá super

    ReplyDelete
  4. tak s celkovou značkou Essie jsem na tom uplně stejně. mam dva laky ( z Instyle) ale asi by mě nenapadlo si ho jít koupit za plnou cenu.. :D

    ReplyDelete